Luminus Solutions & Vanparijs Engineers: samen gaan we de uitdaging van de energietransitie aan

6 januari 2021

De energietransitie staat centraal in het maatschappelijke debat. Hoe gaan we onze energie in de toekomst produceren? Hoe kunnen we ons verbruik verminderen? Welke gevolgen hebben onze acties vandaag voor morgen? En is economische groei verenigbaar met duurzame ontwikkeling? Het zijn cruciale vragen die het maatschappelijke debat gaande houden. Sommigen raken er misschien ontmoedigd door. Maar wij gaan de uitdaging graag aan!

Luminus Solutions en VMI Engineering & Contracting werken mee aan de energietransitie door te investeren in koolstofarme en energie-efficiënte oplossingen voor onze klanten en hen te helpen om minder energie te verbruiken.

In 2019 bundelden we onze krachten en middelen om onze b2b-klanten nog efficiëntere en duurzamere oplossingen te bieden, die beter aangepast zijn aan hun veranderende behoeften. De wereld verandert snel en het milieu houdt ons allen bezig. De technologieën en oplossingen om hiermee om te gaan, evolueren gelukkig ook. Onze ambitie is om de technische installaties van onze klanten te optimaliseren en de energieprestaties van hun gebouwen te verbeteren.

Luminus Solutions en VMI hebben nu een jaar van intensieve samenwerking volbracht in moeilijke omstandigheden veroorzaakt door de gezondheidscrisis. Vandaag ben ik verheugd om aan te kondigen dat we tijdens dat jaar ons dienstenaanbod konden uitbreiden én onze activiteiten lieten groeien.

Daarom hebben we besloten om onze samenwerking verder te zetten onder één naam: Luminus Solutions.

Met deze rebranding willen we onze eenheid en herkenbaarheid in de verf zetten. Met ons handelen willen we onze klanten helpen om deel te nemen aan de energietransitie.

Als actieve speler in de markt van de energietransitie zijn we ervan overtuigd dat een economische ontwikkeling van onze lokale industrie mogelijk is op een duurzame, zowel vanuit ecologisch als economisch oogpunt. Maar dat vereist soms veranderingen die niet altijd makkelijk te realiseren zijn. Luminus Solutions is er om haar klanten te helpen om deze overgang te maken.

Ik nodig jullie graag uit om ons uitgebreide dienstenaanbod en onze mooie realisaties te ontdekken in ons digitaal magazine. Je leest het hier!

Raoul Nihart

CEO van Luminus Solutions en VMI Engineering & Contracting

Meer info?

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen?