Ontwerp, uitvoering & opvolging op maat

Verschillende manieren van samenwerking zijn mogelijk: met of zonder financiering, met of zonder onderhoud, met of zonder garanties, … maar één ding is zeker: we pakken het steeds grondig aan op maat van wat u nodig hebt.

We starten steeds met luisteren naar wat u nodig hebt en stellen een aangepaste werkwijze voor. Dit kan gaan van uitvoering als algemeen aannemer tot een compleet energieprestatiecontract met garanties op de energiebesparing die u zal realiseren.

Het volledige traject of fase per fase

Wij begeleiden u vanaf de haalbaarheidsstudie tot en met de uitvoering van de werken en het onderhoud van uw installatie.

De energiewetgeving is continu in beweging. Wij volgen de evoluties in de wetgeving en leveren advies en begeleiding voor uw vergunningen, certificaten, subsidies, enz.

Wij stoppen niet bij de levering van uw nieuwe installatie, maar integreren dit volledig in uw bestaande infrastructuur. Onze technische experten onderhouden uw installatie en monitoren permanent de goede werking van de machine(s).

Turnkey contractor of gedelegeerd bouwheer

We bouwen uw installatie volgens het principe van sleutel-op-de-deur en nemen alle kosten en risico’s op ons, zodat u zich kan concentreren op uw core business. Of we treden op als uw vertegenwoordiger of gedelegeerd bouwheer in alle fases van het project en zijn het aanspreekpunt voor alle partijen in het bouwproces. In dit geval neemt de klant de risico’s met betrekking tot budget en uitvoering op zich. Aan u de keuze.

Alles in één contract met garanties

Indien u ervoor kiest om een energieprestatiecontract met ons aan te gaan, stellen we u niet alleen de meest geschikte oplossing voor rekening houdend met uw budget en doelstellingen. We zorgen ook voor de uitvoering van de werken en het nodige onderhoud achteraf.

Bovendien garanderen we een accurate opvolging van de energieprestaties dankzij onze digitale monitoring tools én verzekeren wij dat u energie zal besparen!

Heat as a Service

Het concept “Heat as a Service” is een interessante manier om de productie en verdeling van warmte in een gebouw duurzamer te maken. Wij renoveren uw warmteproductie en beheren uw installatie zolang het contract loopt. Wij kopen aardgas aan en verkopen u warmte tegen een overeenkomen prijs per kWu.

Alle optimalisaties, onderhoud en exploitatie zijn inbegrepen in de prijs. De intelligente integratie van de verschillende warmtebronnen en de optimalisering van de installatie zorgen ervoor dat u veel energie kan besparen.

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen?